Feb 25, 2009, 3:34 PM

Само ти 

  Poetry » Love
758 1 0
Само твоите очи ме топлят
Само твоите ръце ме галят
Само твоите устни ме изгарят
Само ти докосваш ме така
Само ти в сърцето си сега

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??