Apr 3, 2013, 4:21 PM

Само ти 

  Poetry » Love
900 0 2

Само ти ще бъдеш риска,

който вечно ще поемам...

Да ти бъда някак близка,

все ще давам, без да вземам...

 

Винаги ще се страхувам,

с теб какъв ще бъде края...

Имам ли какво да губя?!

Всъщност нямам и го зная...

 

Само ти ще бъдеш риска,

който вечно ще избирам...

Явно, сигурност не искам,

но какво във теб намирам?

 

Нищо ценно, да ти кажа,

празен си съвсем отвътре...

Нищо, че така се мразя,

искам те и днес, и утре...

© Ивайла Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??