Mar 25, 2015, 10:13 PM

Само толкова 

  Poetry » Love
401 0 0

 


 

Спри, Сърце, недей да се обричаш,

на щастие, което ще си тръгне,

преди да позволи да го обичаш -

от ден до пладне и до съмване…

 

Защото той е мъж, нали, Сърце,

а мъжете често се възползват,

като стъкло, пречупено на две –

ще те подритне, за да те използва.

 

А после знаеш, дяволски боли –

неведнъж изпитва тази болка,

Затуй граби, Сърце… Граби,

но не обичай! Само толкова…


05.01.2015

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??