Oct 11, 2007, 10:52 AM

Само в съня ми 

  Poetry
928 0 4

Само в съня ми


Така към теб ме силно влече
с коси разпиляни ще дойда бяла,
страстта в жилите ми задъхано тече
и с въздишки посипвам се цяла.

Неразбрано как, незнайно откъде
зареждаш ме с енергия лъчиста,
която топли и изпълва ме дорде
сгрее пропуканото ми сърце.

Позволих ти съня си, обладана
от близост даже немечтана досега,
греховно искаше ме, отмаляла,
разлистена вкусих от мига.

Искай ме силно, но от високо,
там в мечите, недостъпен остани,
само теб ще обичам дълбоко,
защото от другите ме много боли.

И само от разстояние нека да бъде,
и само в съня ми нека си ти,
любовта ни от далеч ще пребъде,
от близкото тя ще ни рани!

© Нина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??