Само за миг ела.
Погледни ме.
Слънцето вече
го няма.
Студено ми е.
Само за миг ела.
Погали ме.
Вятърът е все
по-остър.
Боли ме.
Само за миг ела.
Целуни ме.
Дъждът е
все по-силен.
Давя се.
Само за миг ела.
Прегърни ме.
Мечтите ми вече
изчезват.
Само за миг ела.
Спаси ме.
© Александра Ангелова All rights reserved.