Mar 24, 2008, 2:28 PM

Само за минутка 

  Poetry » Love
573 0 11


Може ли
само за минутка
в очите да те погледам,
ръцете ти да хвана,
до лицето си да ги притисна,
да те целуна
и...

Сънувах, че те питам.
Но...
може ли...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??