May 26, 2007, 8:41 PM

САМО ЗА ВАС ЩЕ ЖИВЕЯ! 

  Poetry
802 0 2

Само за вас ще живея,

за пламъка във вашите очи!

Само за вас ще се смея

и звънкия ви глас навред да зазвучи!

 

Всяка нощ над вас аз бдях,

а извърших най-горчивия си грях,

за което вие ми простете

и не ме мразете!

 

В живота труден, вий помнете,  

с усмивка и любов  света си поделете

и живейте  в името на вашите деца!

Обичам ви и ви дарявам с усмивки!

---------------------

 

За вас аз пак ще се родя и ще живея!

 

© Забравана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е, аз не те разбрах, но и не те мразя!
    Надявам се да си ти която е писала двойките(шега)
    Добре дошла!
  • А моят грях е, че те разбрах.Усмивки.Добре дошла!
Random works
: ??:??