Nov 23, 2007, 8:07 AM

Самодива 

  Poetry
620 0 10

                 За съжаление: Ще си призная -

                 По дяволите! Майка ти е права!

                 Аз уют не мога да създам,

                 аз сигурност не мога да ти дам,

                 аз не мога деца да ти раждам.

                 Огнище не мога да паля -

                  и вечеря дори не приготвям.

                  Да те прилаская тъй трудно е,

                  да се спра и да те целуна тъй сложно е.

                  Но само поискай

                  и вятъра тозчас ще докарам.

                  Стихии в ястия ще забъркам.

                   С урагана ще дойда засмяна.

                   С дъждовете си мия косата,

                   от дете си играя с водата.

                   С огъня пакости правим

                   и през нощта се завивам с жарава.

                

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??