Aug 31, 2011, 1:09 PM

Самодива 

  Poetry » Love
594 0 2

Меден глас ми сгря душата,

меден глас на самодива.

Той ми гали сетивата,

Господи, така ли бива?

 

Нежно шепне ми в ухото,

шепне руса самодива.

Шепне нежно ми, защото

нещо в мене тя открива!

 

Танц прекрасен ми танцува

тази харна самодива;

и на мене се любува,

тя е толкова красива!

 

Страстно гледа ме в очите

тази знойна самодива.

Аватара на мечтите

всеки лед във мен разбива!

 

Моят ум не устоява

на такава самодива.

Тя душата разтопява,

път до мене си пробива.

 

Колко много я обичам,

тя е мойта самодива!

Знам, в игрички се въвличам,

но с красавица игрива!

 

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??