Jan 10, 2014, 9:36 AM

Самодива 

  Poetry » Love
501 0 1

Ако някой ден ти просто си заминеш

и затвориш след себе си всичките врати,

ще се превърна в птица, без да видиш,

ще те следвам, ще съм гълъб във мрачни висини.

 

Ако някой ден тръгнеш по други ти пътеки

и загубя всички след аз до теб,

ще съм самодива в нощите студени,

на звездите ще се моля да ме заведат при теб.

 

Ако някой ден просто не те открия,

ще се моля на море и планини,

ще преплувам милиони реки студени,

ще те търся дори и в необятни гори.

 

Като самодива със звездите ще се рея,

ще пея песни на студеното море,

ще се моля на луна и небе да те намеря,

ще съм самодива за теб и твойте ръце.

 

 

 

© Атанаска Чочкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми. Имаш една изядена буквичка, която леко дразни, но като цяло ми харесва. Добре дошла от мен и успех!
Random works
: ??:??