Nov 26, 2009, 10:16 AM

Самонадеяност! 

  Poetry » Humour
821 0 14
(от студентските години, на пияна глава, в спор)))

Невероятно бъдеще!
Сблъсък на световете.
И Господ учи български
да ми чете стиховèте.

Моите и на Геров.
От Яворов някой куплет.
Другите - пò на едро.
На бърза ръка, през ред.

Чете и забравя лошото,
дето вършим и мислим ний с вас.

Аз затуй пиша още и още -
по-дълго да се залисва.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??