Nov 5, 2016, 12:20 PM

Самооценка 

  Poetry » Phylosophy
335 0 0

Самооценка

 

Напразно не прекарах мойто време!
Света навсякъде обиколих...
Дълбах по много важни теми
и много труд в живота си хвърлѝх.

Светът за мене беше интересен,
не съм скучал, не винаги бях тих,
Вълнувах се с живота поднебесен
и стихове за всичко бях тъкмил.

И днес на края си, ако помисля
и всичко преживяно оценя.
И всички спомени, като прелистя,
живота си с "добър", ще оценя!


20.06.2016г. Драгойново

© Hekredel All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??