Душата си към Теб издигам,
сърцето ми е сграбчено от самота,
навън мъглата всичко скрива
и нереален е света...
И моля Те - дано успее някой
да сгрее леденото ми сърце,
да разбере най-съкровените ми мисли
и да се чувства по-завършен с мен!
А болката се връща неизменно,
когато някой си замине пак
и сам останеш, а студът скове те -
заплашва да те смаже от тъга...
Ръце протягам, ако мога да Те стигна...
Понякога си толкова далеч...
Към Теб молитвите ми се издигат
и отговор жадуван чакам веч!
© Гергина Петкова All rights reserved.
Понякога си толкова далеч...
Колко силно си го казала.
Поздравления и не бъди сама, винаги има такива моменти на самота.