Самота
на Краси
Един мъж.
Един сам мъж.
Един много сам мъж...
Няма нищо по-самотно
от един много сам мъж.
...
Един стар.
Един стар мъж.
Един много стар мъж.
Няма нищо по-старо
от един много стар мъж.
...
Един сам, стар мъж.
Един много сам,
много стар мъж
самотата си пие
от напукана чаша,
наречена старост.
От него...
© Александър Калчев All rights reserved.