„Самота”
Кажи ми нещо де, защо мълчиш?
Отново ме обрече на самота.
Пак отрови душата ми!
Нямаш ли милост над мен?
Хайде стига вече, достатъчно ме нарани.
Бягай далече от мен.
Мисля, че достатъчно ме нарани.
В сърцето ми вече няма любов за теб.
© Тодор Тодоров All rights reserved.
Поздрав!