Feb 1, 2013, 10:50 PM

Самота 

  Poetry
329 0 0

Забранявам си отново да обичам.
Непоносимо трудно нося моята душа.
И каквито думи сложни да изричам,
всичко се описва ясно само със една.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??