Jan 26, 2010, 3:11 PM

Самота 

  Poetry » Other
693 0 2

Самота

 

Слънцето изгрява,

но не и над мен,

пак се чувствам сама в този ден.

Аз имам облак, който вали всеки ден,

капка по капка дъжд върху мен.

Дали съм променена…

дали съм същата като преди,

дори самата аз не зная

и над мен вали ли, пак вали.

Изгубена някъде във времето,

носеща със себе си вечно бремето,

за самота и студ,

няма го вече онзи топъл скут.

Болката съсипва ме, самотата

отново обсипва ме.

Колко е трудно да се чувстваш сам,

облян в своя тъжен блян.

 

© Виктория Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??