Apr 14, 2016, 6:18 PM

Самота 

  Poetry » Other
272 0 0

Не, пак не мога да заспя!
Защо ли свети таз луна?
Така самичък съм сега,
а тя ми спомня любовта...

 

Днес някой каза, че съм луд.
Личи ли ми? - Нима съм друг? -
Косата вързана стои,
в очите няма веч' сълзи...

 

Наглед съм си обикновен
и болката под ключ у мен.
Единствен стихът извира.
Някъде дали прозира?

 

Не знам! Не знам! Не знам! Не знам!!!
Но тежко е когат' си сам.
Върша рутинните неща
и чувствам само самота...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??