Jan 4, 2017, 11:03 PM

Самота 

  Poetry » Love
751 2 6

Да няма кой да те обича,
когато Коледа е вън,
когато Новата година 
пристига с тих камбанен звън!

 

Да няма кой да те прегърне
и хване твоята ръка
под звездното небе, обляно
в новогодишна светлина.

 

Да търсиш в тъмното с надежда
две топли, тъй жадувани очи.
А само мракът в теб да се оглежда
и злобно да те пие и мълчи.

 

Към звездното небе поглеждам
и търся своята звезда,
да мога само да ù пратя
едничка влюбена сълза!

© Чичко Тревичко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??