Jan 3, 2009, 6:41 AM

Самота и обич 

  Poetry » Love
578 0 2
на М..
Изкусна шапка, 
страстен вик
от болка сладка
ме търсят пак в нощта.

Красива лодка,
омаен порив - 
изящно гладка 
е истинската самота.

Без нея не мога,
нужна ми е да съм с теб.
Принасям влога - 
вярна обич в поглед блед ...
.  .  . 
Нежно-екстравагантна,
брутално-елегантна,
покорно приютила „боя”
ме прави само Твоя.



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??