Mar 27, 2016, 4:18 PM

Самотата обрича ме 

  Poetry » Other
324 0 1

Как се наранява човек?
Как се къса сърцето му на парченца?

Как се оправя след това?
Как, въпреки всичко, се усмихва?

Как се учи да бъде щастлив

отново?

А някога бил ли е...
щом му е ранено сърцето?

Бил е просто заблуден,

лъжлив израз 'обичам те'

не носи щастие, щом не е от сърце.

Но има ли надежда?

След всички наранявания?

Може ли да се научи да бъде щастлив?

Някога?

А какво, ако не намери

човека?

Сам може ли да се излекува?

А може ли сам да съществува?

 

 

 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??