Sep 27, 2017, 7:29 PM

Самотен път 

  Poetry » Other
703 1 3

Стоя на стълбите сама. Една...
Търкулва се прокудена сълза. В прахта.
Сега водата се разтваря - сред калта.
Отива си една мечта. Отива със нощта.

 

И думите. Текат в реки без извор...

Мълчанието ме дави в твойта суша.
Самотна съм. Със себе си сама...
Строя аз мост над каменна река.

 

Годините издигат бент от самота.

С умората умря и нашата мечта.
Навити на ключе един до друг,
сами се носиме – в самотен път...

 

© dreamsinrhymes All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??