May 4, 2018, 11:38 AM

Самотната къща 

  Poetry » Landscape
1012 1 4

Самотната къща

 

Тук твоят първороден син
роди се, расна, възмъжа.
И като птица в небосвода син
безшумно от гнездото отлетя.

Сега стоя на ъгъла сама,
оглеждам тъжно свойте минувачи,
но никой не отваря моята врата – 
капчукът само
тихо и самотно плаче...

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??