Пак ще дойдеш, в миг на очакване, да ме удавиш в наслада!
Тогава ще вкуся как самотата в болката гасне.
Няма да има място, където да те оставя,
пак ще си тръгнеш... за да дойдеш!
Тогава... ще затвориш очи -
няма да разбереш кога съм си тръгнала!
Но знам, ще дойде този момент, тогава,
когато ти ще ме гледаш и няма да ме виждаш!
Просто миг...
© Тина All rights reserved.