Jan 4, 2015, 8:53 PM

Самотни 

  Poetry » Love
507 0 1


САМОТНИ

Останали самотни във света,
в безкраен дом със старо куче
и с една единствена мечта.
Да бъдат с някой... Искат да се случи!

Идваха принцове. И си отиваха,
и ограбваха живота им тих.
Зад маска на палячо се скриваха.
После четяха поредният стих.

Пътеки към сърцата ви има,
но обрасли са в спомени зли.
Там отдавна цари люта зима.
И нови принцове 
                         играят старите игри...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??