Aug 11, 2018, 4:51 PM

Самотно 

  Poetry » Free verse
510 1 0

На една картина имаше дърво.

Самотно, насред полето стоеше изправено и гордо.

Слънцето блестеше над него.

На цялото поле нямаше друга сянка освен неговата.

Всички можеха да се приютът под сянката му,

но нямаше сянка под която дървото да се скрие.







 

© Поля Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??