Oct 11, 2007, 11:33 AM

Самотно 

  Poetry
957 0 47


Тъгува самотно без тебе градчето,
улици тъжни без смеха ти стоят,
барът, нашият, е празен вечер
и вече не е онзи бляскав свят.


*****


Нашето дърво самотно в парка
сълзи-листове отронва,
споменът ми ги подхваща
и ги с вятъра подгонва.


*****


Стоя самичък на онази гара,
дължа си го отново да те видя,
усмивката ти, топлия ти поглед,
да те помилвам и да си отида.


*****


Ти тръгна си вече, помаха за сбогом,
търкулват се моите мъжки сълзи.
Аз зная, отново със теб ще се срещнем,
но днеска сърцето в тъгата боли.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??