Feb 9, 2013, 1:42 PM

Сантиментално 

  Poetry
389 0 0

Танцувахме случайно. Армстронг.

Люлееше се старият таван от празнични тръби.

А дълго след това ми каза -

от изрязания на прозореца ми силует си трепнал.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??