Aug 12, 2009, 12:45 PM

Сбогом 

  Poetry
444 0 2

Обичам те, крещя,

твоето име зова,

но теб те няма

и попаднах в дълбока яма -

изгубих и тя те изтръгна от мен,

а аз останах в твоя плен.

За мен си всичко на Земята

готова съм да ти лазя в краката.

Но късно е вече - ти тръгваш

и при мен няма да се върнеш.

Всичко бе един красив сън,

а сега съм сама навън -

гледам как си отиваш

и към мен няма обратно да залитнеш...

крещя, но ти не ме чуваш -

ти вече не ме обичаш.

Сбогом завинаги, любов моя,

аз винаги ще бъда твоя!

© Василена Веселинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??