Feb 2, 2006, 1:56 AM

Сбогом! 

  Poetry
660 0 1
Той си отиде,примири се вече.
Няма да се върне никога повече.
Не търси го в мрака,
там има само мъка-
живот изпълнен с лъжи,
разбит на прах и сълзи.

Дори сбогом не каза,просто си тръгна
излезе през вратата и не се върна.
Остави след себе си
само горчиви спомени,
от които лъха на хиляди
лъжи и разбити мечти.

Това е последната сълза за теб помни!
сбогом и бъди щастлив,където и да си!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • супер е!!!трябва обаче да си побликуваш и останали те!!!и..естественно имаш 6 от мен!!!
Random works
: ??:??