May 1, 2008, 1:44 PM

Сбогом 

  Poetry » Other
836 0 4
Сбогом

Скитам се отново из гората,
а вятърът свисти зловещо.
Вървя, ала накъде?!
Без път и без посока.
Докога?!
Уморих се да чакам любовта!
Къде е тя, къде е щастието?!
Отказвам се!
Аз бях дотук.
Сбогом, приятели мои, сбогом, семейство!
По-добре ще сте без мен.
От самотата се родих и в самота ще си отида!

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??