Jul 23, 2009, 12:44 AM

Сбогом, Гери 

  Poetry » Other
789 0 16

На 17.07.09 г. светът изгуби един идол, един приятел, един ЧОВЕК, едно 19 годишно дете!

Аз имах късмет, че оживях, но честно казано, предпочитам да го имаше тя...

Липсваш ми, Гери! Ще липсваш на всички ни! Обикнах те и винаги ще те пазя в сърцето си! Ще пиша за теб!

С теб отиде си и част от мен!

Обичам те!




Събудих се, но ти не го направи.

Болящ е споменът и липсата… Боли!

Отвикнах да съм силна, ала трябва…

Горчиш ми, като рана ми горчиш!

Обръщам се, сама си проговарям.

Мечтаех си да имам твоите черти –

Гореща, пламенна и сякаш от жарава,

Единствена по себе си! Уви!

Ридаят даже думите без тебе,

Изгубени във погледа ти нежен.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??