Jan 30, 2018, 3:49 PM

Сбогом, лято 

  Poetry
320 1 1

Зачената през летните ваканции,
науката излиза от оковите,
но никой не успява да измери
колко тежи
тази огромна тъга
на брега на морето
през декември.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??