Apr 30, 2024, 11:45 AM

Сбогом на една любов 

  Poetry » Love
141 0 4

Тъжно е... някак неловко мълчим

и се гледаме някак си жално.

Как до тук се докарахме с тебе любими

та вече не ни е забавно?

 

Във очите ни няма го старият плам

дъх на обич и нежност и грижа

и напусна ни бързо без време страстта

Замени я досада привична.

 

Ах защо ли не чукнем ний чаши за нас

и да пием за сбогом последно.

Знам, ще вдигнем кристалните чаши за тост,

но сърцето ще страда безмерно.

 

Горък вопъл към минало щастие, любов,

безвъзвратно отминали сякаш.

Няма смисъл да ровим във раната с пръст.

Само спомен един ни остана...

 

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е...но често връзките се изчерпват !
  • Понякога пътят свършва. Така е било писано да стане. Хубав стих.
  • Петя е казала всичко!
  • Щом всичко е приключило, може би не е било любов. Тъжно е, но живота продължава.
Random works
: ??:??