Mar 13, 2008, 7:33 AM

Сцена 

  Poetry » Love
539 0 1
Чакам роля, както винаги,
заключила си дневника си смело.
И ти май чакаш виното,
за суфльор или пък отело.

Без сцена те надлъгвам до презрение,
смачквам те в удобен стих.
Но отново, без да знаеш, преродена,
се обличаш в нов триптих.

Превръщаш ме в удобна статуя
на низвергнат, неподправен култ.
Дано е само смешно възприятие
на един погрешно луд...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??