Feb 4, 2009, 2:05 PM

Сценарии за нов живот 

  Poetry » White poetry
961 0 1
Желаем шепот и дъх, и нощ да е...
И в звезди да плува плътта.
С лунни лъчи да пишем сценарии
за нов живот без черни дупки.
Последните нощни вълни като дихание
ни пронизват и утрото идва.
И пак ще излезем на сцената на
онзи театър безкраен.
И пак ще е трудно и може би тъжно.
Но ще се справим...
Аз ще отворя сърцето ти и
ще превърна нощта в нашето начало.

© Александър Такев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще се справите! Кой знае, може и със слънчеви лъчи да се напишат сценарии...
    Добре дошъл и успех!
Random works
: ??:??