Безбрежие, безлуние, безумие!
Високомерни чайки пляскат в тъмното...
Безчувствие, бездушие, бездумие...
От утре ще изкачвам стръмното!
На хоризонта – фар, като светулка
проблясва на челото на нощта,
а на брега – заглъхваща цигулка
закри поредния сезон на любовта...
© Рада Димова All rights reserved.