May 2, 2014, 11:14 PM  

Себеанализ 

  Poetry » Other
700 1 2

 

 

От чуждо щастие крадях,

не се опитвах да се крия, 

докрая себе си аз бях,

макар разпъната стихия.

 

Преборих всички страхове,

научих се дори да страдам,

преболедувах грехове,

падах, ставах, наранявах.

 

Сега съм само пепел сива,

душа - разпъната жарава,

но зная още, че духът е жив,

когато учи се да побеждава.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??