Jan 31, 2012, 5:07 PM

Себедостатъчност 

  Poetry » Other
503 0 1

Дали не мога без другите?

Те част ли са ми от душата?

Мога ли да се лиша от услугите

на познати и непознати?

 

Дали не мога да оцелявам

от никого независима?

На никого да не се надявам?

(Не съм безпомощно хрисима...)

 

Сама на себе си съм господарка

и съм приятелка, сестра, любима...

Харесвам своята огнено-ярка

индивидуалност неповторима...

 

Но моля ви, епитет „нарцистична”

не бързайте да ми прикачвате.

Аз... просто истински се обичам,

затова съм си себедостатъчна.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??