Aug 2, 2012, 9:22 PM

Седем дни 

  Poetry » Other
342 0 0

Във Неделя съм чиста и истинска.

В Понеделник политам насън.

Вторник: смело измислям си приказка.

В Сряда нещо ме тегли навън.

А Четвъртък ме сварва замислена.

Всеки Петък рисувам звезди.

Цяла Събота – нежна и искрена –

ви обичам тъй, както преди.

Седем дни като седем въпроса

чакат отговор, знак или зов.

Всеки ден с пълни шепи ви нося

вяра, хляб, доброта и любов.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??