Седемдесет пъти по седем...
Седемдесет пъти по седем,
се отричах - обич, че няма.
И толкова пъти, но още по седем
прииждаше тя като морето голяма.
Седемдест пъти, но още по седем,
изтривах от себе си всяка следа.
Седемдесет пъти по седем, по седем,
обичта ти искам, жадувам, крада.
ЕТ МАЧИБО 2010
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА All rights reserved.