13.02.2010 г., 16:10 ч.

Седемдесет пъти по седем... 

  Поезия » Друга
1065 0 2

 

 

Седемдесет пъти по седем...

 

Седемдесет пъти по седем,

се  отричах - обич, че няма.

И толкова пъти, но още по седем

прииждаше тя като морето  голяма.

 

Седемдест пъти, но още по седем,

изтривах от себе си всяка следа.

Седемдесет пъти по седем, по седем,

обичта ти искам, жадувам, крада.

 

ЕТ МАЧИБО 2010

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И още сто пъти по седем да я отричаш - има Я!
  • седем, седем, седем...
    Точно такова нещо имах нужда да видя в момента!
    Много е красиво!
Предложения
: ??:??