Jan 28, 2010, 12:06 PM

Седя си аз сега и си мечтая... 

  Poetry » Love
827 0 4

Седя си аз сега и гледам мача,
че компът ми е силно окупиран...
На теб навярно просто ти се плаче,
че в Нет-а никъде не ме намираш...

Седя си аз сега, за теб си мисля,
за хубавите чувства помежду ни...
И иска ми се тъй да те притисна
и да ги чуя нежните ти думи...

Седя си аз сега и си мечтая,
че много скоро, щом като се зърнем...
Усмихнати, не можейки да траем,
ще се затичаме да се прегърнем...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??