Jan 30, 2007, 7:42 PM

сега 

  Poetry
594 0 0

Приближи се към мен -

докосни ме,

приближи се към мен -

прегърни ме,

приближи се към мен -

целуни ме.

Ела при мен -

опознай ме,

ела при мен -

пожелай ме!…

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??