Jun 12, 2006, 11:31 PM

Сега е късно и излишно 

  Poetry
657 0 3

На А. Х.

Животът ни превъръща в светофари...
Изминават годините с нестихващи пожари
И ни огън или вятър някога ще ги разпали,
Tъй тъжни... самотни... огорчени...

Животът ни превърща в лой, а после в кал.
Отиваме си празни - без сълзи и жал.
Вените сами си режем, месата си ядем.
Дали умираме или се раждаме - ще разберем.

Животът ни завършва с нечий нов живот.
Ти вече не носиш бремето на тоз хомот.
Знай, след тъмна нощ иде най-светла зора -
Дано си някъде сред чудеса, дано не си сама.

Нека завинаги носиш Светлина!
Довиждане...
Обичам Те...
Благодаря!

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??