Apr 3, 2017, 1:57 PM

Сега сме никои 

  Poetry » Love
243 1 2

Сега сме никои за другия и непознати

така решихме двамата тогава

аз ще излизам с другите жени

а ти търси си някой за изява

 

Сега сме никои за себе си

изгубили сме се във свойта суета

и гледаме да угодим на всички

които ни се смеят през уста

 

Сега сме никои а можехме да бъдем двама

но гордостта ни наша ни погуби

осъдени сме да се желаем ний до края

но без да си усещаме усмивките-уви, не можем да усетим рая

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??