Sep 9, 2008, 12:19 PM

Секс, лъжи, дрога и пари 

  Poetry
1022 0 2

Секс, лъжи, дрога и пари

Във вечна битка сме аз и ти,
битка с времето - за нашите мечти,
битка за всичко на света,
излишна остана само любовта...

 

След нас остана само развалина.
Развалина е и в нас. Който го мисли, не го виня.
Разбихме толкова надежди обещаващи и толкова лъжи изрекохме,
всичко след нас разсякохме, от всички и всичко се отрекохме!

 

Винаги търсим в другите вината
и оставаме отхвърлени отново заради лъжата,
а спираме ли да лъжем? Отговорът е "не",
"не" и вече нищо не ще ни спре!

 

Любов раздаваме, а после страдаме.
Ненужни хора обичаме
и в любов на дявола се  вричаме...
секс, лъжи, дрога и пари - край на излишните тъпи мечти.

 

Бягство от вкъщи, самоубийства и естествено лъжи,
просто за да усетим, че все още може да ни боли.
Болката изгаря ни, а ние не усещаме
и между стените на омразата пак се приклещваме.

 

Всичко свърши и краят не боли,
по-силни никога не сме били.
ThE EnD за всичко на света!
Свърши се всичко, ThE EnD зa любовта!

 

Асето и Ив
Ще се радваме да чуем коментарите ви! :]

© Асето и Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??