Секунда само ми дай,
секунда, сетне ще видиш
как пада звезда; пожелай
едно сърце да събудиш,
но, моля те, знай -
сърце щом пробудиш,
ще обича те докрай.
Щом мечтите са живи – мечтай,
сбъднати са по–сладки, знай.
© Денис Метев All rights reserved.