May 9, 2014, 2:40 PM

Село 

  Poetry
533 0 1

       Село

 

Вятър съска

в порутено - днес.

Студ вие през

мъртви устни.

Празни къщи.

Кладенци камбани

бият.

Село - за минало

спомня...

 

07.12.2013

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??