Dec 23, 2009, 11:02 PM

Семейна вечеря 

  Poetry » Other
579 0 10

За този миг отдавна си мечтаех -

семейството вечеря в светлина.

Очите ни са като огледало -

приемат и предават топлина...

Децата ни се смеят. Рецитират,

разказват за вълшебни чудеса...

Ръцете ти до моите почиват,

спокойни сме във края на деня...

Десертът е невероятно вкусен!

Донесъл си ми пролетни цветя!

И нежна музика за фон си пуснал -

да бъде романтична вечерта...

Изключени са всички телефони!

Сега сме само ние на света!

За този миг отдавана си мечтаех -

семейството вечеря в светлина.

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??